Voor een nieuwe beleving!

Kleur en interieuradvies

” Op je gemak voelen” Voor veel mensen zijn de ideeën over inrichting en stijl verschillend, maar er is wel een algemeen soort verlangen naar huiselijkheid. Dit is precies waar ik op in speel. Ik probeer een interieur zoveel mogelijk op uw wensen af te stemmen. Ik ontwerp steeds weer een uniek, mooi en leefbaar interieur. 

Het kan ook zijn dat u het een hele opgave vindt om te bepalen waar de prioriteit van uw interieur ligt. Is dit het kleurgebruik, interieur, of misschien een andere indeling? Dit kan lastiger worden indien u met een beperkt budget te maken heeft. Maar ben ik van mening dat iedereen met elk budget een prettige werk- of woonomgeving kan creëren.  

Vragen waar Wendy Interieur Design u zoal mee kunt helpen:

 • Ik wil meer uit mijn huis halen. Misschien helpt een andere indeling?
 • Hoe zorg ik voor sfeervolle maar ook praktische verlichting?
 • Welke type bank kan ik het beste kopen? En wat is de beste afmeting, kleur en stijl?
 • Ik wil graag een nieuwe tafel, welke afmeting, stijl en materiaal past bij mij het beste?
 • Je wilt graag een andere woonstijl, wat kan er blijven en wat ga je nieuw aanschaffen?
 • Hoe krijg ik meer eenheid in huis?
 • Welke kleuren staan mooi en op welke muur?
 • Ik wil graag mijn huidige huis snel en tegen een goede prijs verkopen. Is verkoopstyling wat voor mij?
 • Hoe combineer ik mijn stijl met die van mijn partner?
 • We gaan groter wonen. Welke meubels ga ik gaan aanschaffen?
 • Het lukt me maar niet om mijn (nieuwbouw) huis gezellig in te richten.
 • Je vindt je huis te donker. Hoe zorg je ervoor dat je ruimte zowel overdag als 's-avonds een prettige sfeer heeft?
 • Welke kleuren en materialen kan ik het beste kiezen voor mijn (open) keuken zodat de keuken een eenheid vormt met de rest van de woonruimte?

Ik wil u graag helpen deze vragen samen te beantwoorden. Met de nadruk op samen, ieder persoon is verschillend en heeft een verschillende smaak. Inventarisatie van uw wensen en mijn bijdrage van de mogelijkheden zijn van groot belang om tot een optimaal resultaat te behalen.

Wendy Interieur Design biedt inspiratie, oplossingen en ideeën aan mensen die hun woning of werkplek gezelliger, praktischer, leuker of persoonlijker willen maken. Of u nu in een nieuwbouwhuis woont, een oudere woning, villa, koop of huur. U maakt er samen met Wendy Interieur Design een droominterieur van.